Sobre CIC3 Obres i Serveis

Una constructora moderna i amb àmplia experiència

 

CATALANA D’INVERSIÓ I CONSTRUCCIÓ TRES S.L (ara CiC3 Obres i Serveis, S.L.) es va fundar el 1989, a Sant Cugat del Vallès, centrant la seva activitat en treballs de moviment de terres i lloguer de maquinària per a la construcció. CIC3 s’ha desenvolupat al llarg d’aquests anys dins de l’àmbit de l’obra pública i privada especialitzant-se en treballs d’urbanització, enderrocs, canalitzacions i moviment de terres en general. Els seus 30 anys d’experiència i la seva contínua activitat avalen el seu creixement com a empresa constructora.Actualment l’empresa es troba en expansió, obrint-se pas dins del camp de l’edificació, i ja ha realitzat diversos treballs de rehabilitació de vivendes unifamiliars a la província de Barcelona.

Sobre CIC3 Obres i Serveis

Empresa certificada

 

Empresa de construcción certificada ISO 14001 a Barcelona

Compromesa amb el medi ambient, CIC3 desenvolupa la seva activitat oferint a més un servei de gestió de residus de la construcció realitzant el subministrament de contenidors i la recollida, transport i deposició a centre gestor autoritzat de tot tipus de residus. L’empresa compta amb un certificat d’autorització pel transport d’aquests materials atorgat per l’Agència de Residus de Catalunya.
CIC3posa a disposició dels seus clients un servei personalitzat i exclusiu integrat pel nostre equip de professionals, una flota de vehicles portacontenidors i el nostre centre d’operacions on rebem totes les sol·licituds i controlem les operacions per a garantir la satisfacció dels nostres clients.

 

 

Empresa de construcción certificada ISO 9001 a Barcelona

A CIC3disposem d’un equip humà format per professionals del sector àmpliament qualificat i amb una gran implicació i eficiència contrastades. A la nostra empresa valorem en gran mesura a les persones i, per això, invertim en la formació dels nostres treballadors de forma continuada. L’empresa compta amb instal·lacions pròpies i amb una àmplia flota de maquinària i vehicles en constant renovació.Tots aquests factors són els que ens permeten a dia d’avui romandre en el sector i seguir oferint un servei de qualitat als nostres clients.

Instal·lacions

CIC3, ubicada al terme municipal de Sant Cugat del Vallès, disposa d’una nau on es situen les oficines centrals. L’empresa compta també amb un complert parc de maquinària i d’un gran espai on disposa de taller propi i un ampli magatzem. Aquestes instal•lacions es localitzen al límit municipal de Cerdanyola del Vallès, a tan sols 2 minuts de l’oficina central.

Totes les nostres instal·lacions es troben molt properes entre sí, alhora que es troben properes també a l’AP-7. D’aquesta manera aconseguim una bona organització de cara a la planificació dels equips en el desenvolupament de les actuacions que executem i una gran capacitat de resposta al trobar-nos tan a prop d’aquesta via principal de comunicació intermunicipal.

CIC3 Obras i Serveis

Instal·lacions

CIC3 Obres i Serveis a Sant Cugat del Valles Barcelona Obra Publica i privada
CIC3 Obres i Serveis a Sant Cugat del Valles Barcelona Obra Publica i privada
Oficina CIC3 Obres i Serveis a Sant Cugat del Vallès Barcelona
Oficina CIC3 Obres i Serveis a Sant Cugat del Vallès Barcelona


  Vols treballar amb nosaltres

  Nom i cognoms

  Telèfon

  Email

  Curriculum

  Sobre CIC3 Obres i Serveis

  Algun dels nostres projectes